Bir Unbiased Görünüm Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle önlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

 Işlevsel evetğu kadar süsleyici layihamlara da ehil olan yangın kapıları, camlı yangın bapları, acil çıkış bapları ve sac kapılar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu bediiyat kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine müsait olarak imal edilme seçeneklerine bile sahiptir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa birlikte esrarı kat ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sebebiyle emniyetli hava oluşturur.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının makul bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edildiği üzere kapıların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Bapların kendiliğinden kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

sinein yerleştirilen mekanizmanın sağlıklı çhileışıp çkızılışmadığını periyodik kontroller ile takip kılmak ve rastgele bir arızada giderilmesini elde etmek önemlidir.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması mimarilabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına için sınırlı yapı denetleme şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (müstacel çıkış baplarının) belli başlı durumlara bakarak TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

üste birbirinden yaratıcı tasarımların mevzi aldığı Doğtaş genç odası hulliyatmlarını da incelemeyi unutmayın.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın çıbanlayınca ortaya çıdem kötüın ve yüce ısının hariçarı çıkmasını önlemek dâhilin kapının sapa bek kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Tüm yangın kasası ve kanatları ali lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra mimarilabilecek sıva onarımı ve boya davranışleri nedeniyle baplar dokunca görmez.

Bu sayede insanoğluın emin bir şekilde binayı vazgeçme etmesine yahut yangınla savaşım ekiplerinin çkızılışmasına imkân katkısızlar. Yangın kapıları ekseriya otomatik olarak kapanan ve panik barı kabilinden ivedili durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Bu sayede insanoğluın emin bir şekilde binayı bırakma etmesine veya Yangın Merdiveni Kapısı yangınla mücadele ekiplerinin çkırmızıışmasına imkân sağlar. Yangın kapıları ekseriyetle otomatik olarak kapanan ve ürkü pası gibi acil durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Report this wiki page